– Spela Bingo på nätet –

ahaBingo

Sedan bingo kom ut på internet så har människor runt om i världen börjat spela detta klassiska spel som är en av favoriterna för många människor. I Sverige så kom det på 60-talet och vi har upplevt olika trender under åren, som hysterin som var med bingolotto via TV4. Du kommer säkert ihåg där alla skulle köpa sina bingobrickor och satt framför Tv:n med ”loket” på den tiden. Man kan säga att samma typ av hysteri finns på internet men den syns inte lika mycket eftersom alla spelar på sin valda bingohall, och det finns många att välja på. Så det gäller att välja en plats där man trivs och hos ahaBingo så får du allt du behöver snabbt!

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

En suverän bingohall på internet skall ha olika varianter av bingo och hos ahaBingo hittar vi Maxitrippeln som är en bingo där tv profilen Gert Fylking gör utropen, Höstrummet med Per Morberg, M som i Maria med Maria, Klassikern med Vikingarnas sångare Christer, Nordic 60 med Mads, Super varianten med Timbuktu, NR 6 med Per Morberg igen och Maxitrio med Nicolai Cleve. Vad kan bli mer spännande än att få utropen av kändisar och du kan välja ditt rum direkt med bara ett klick.

När du spelar bingo online hos ahaBingo så ser du direkt även Jackpotten direkt i det valda rummet innan du går in. Du kan därför enkelt välja innan du bestämmer dig vilken jackpott som du vill lägga dina vantar på. Varje dag så spelas Morgonkaffet mellan 9-11 och även Lunchlådan mellan 12-13. Läs mer om dessa varianter hos ahaBingo och alla härliga vinster. Boka fredagarna! Då är det fest med Fest bingo, och du har chansen att vinna extra pengar samt även VIP poäng. Det finns en massa roliga arrangemang varje dag vilket gör att spela bingo hos ahaBingo aldrig blir tråkigt, och du gör det även med välkända kändisar vilket är lite unikt.

ahaBingo gör det lätt för dig att komma igång och bli medlem. Du får direkt 30 kronor och spela för med tre bonusar som du får direkt, läs mer om detta på deras hemsida. ahaBingo är en ren bingohall med spännande varianter av bingo vilket är gör dem även unika eftersom de satsar till 100 % på bingo, vilket är bra eftersom då håller spelen i sig garanterad hög kvalité. Man märker att spelen är gjorda av spelare för spelare helt enkelt, men lätta regler på ett nytt sätt.

Nu är det dags för dig att ta del av denna underbara värld som är skapad hos ahaBingo, och det tar dig bara någon minut. Ta del av dagliga jackpottar och välj vilken typ av bingo som du vill spela på nätet. Se direkt alla vinnare direkt via hemsidan och du kan se att många spelar hela tiden och vinner pengar. Tråkiga bingohallar på nätet bör se upp, för nu kommer det nya sättet att spela bingo online.  Gör det med stil i en riktig bingohall istället, så häng med och säg aha!