– Spela Bingo på nätet –

Bertil Bingo

Vilka typer av spel är det egentligen som vi svenskar och många andra länder älskar att spela, och det är alltid en hit? Det är så klart BINGO! Detta spel har arrangerats på många olika platser och används många gånger av olika organisationer för att samla in pengar som idrottsklubbar och även kyrkor. Det har att göra med att bingo är så populärt och blir ett dragplåster. Nu går det även att spela bingo online på internet, och med denna teknik så har det även blivit roligare. Vi skall besöka en av de bästa i Sverige Bertil.com och titta på var de har att erbjuda en bingogalen person som vi själva är.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Är du ny eller har glömt hur bingo fungerar så är det lätt att lära sig igen. Du har normalt en bingobricka med 75 nummer, och upptill så står det BINGO, ja du kommer säkert ihåg det. Det sker utrop i form av ”Bertil 2” som exempel, och då skall du under bokstaven B markera 2:an. När du eller någon annan har fått 5 nummer i rad så är det vinst och säger då högt BINGO! Denna typ som du nu känner igen kallas för den klassiska bingon vilket är den mest vanliga. Bertilbingo har många andra typer som Fyran, Nya Superlätt, Trefikabingo, Nattmackabingo, Britten, 1-kr Bingo, Jättelätt800, 90-bollars Vinstregn, Kalasbingo och 90Maxi.

Alla bingovarianter har olika regler så du förstår att det finns många roliga sätt att spela på hos Bertil.com. Nu använder man sig av ett spelschema där de olika omgångarna startar olika tider på dygnet, och du kan läsa allt om det på deras hemsida. Bertilbingo har även ett Tivoli där man ytterligare massvis av olika spel för att du skall ha så roligt som möjligt. Du har Gonzo´s Quest och jackpott spelet Mega Fortune som exempel.

Allt det roliga börjar efter du har blivit medlem och registrerar dig vilket endast tar upp några minuter från dig, och du behöver endast göra det en enda gång. Alla nya medlemmar får automatiskt 25 bingobrickor som du kan spela med när du öppnar ditt konto hos Bertilbingo. Du får även bonusar i form av insättningsbonusar med upp till 1200 kronor extra när du sätter in pengar på ditt konto. För dig som spelar även i Tivolit så får du hela 150 kronor i bonus på första överföringen. Mer att spela för helt enkelt!

Bonusar och erbjudanden ändras hela tiden så kontrollera Bertil.com så får du all information som är mer uppdaterad, I det stora hela så är Bertilbingo ett bra ställe att spela på för bingoälskare och det som sticker ut från mängden är att de även har ett Tivoli med massvis av olika spel som du kan ta del av. När du är medlem så finns det även så kallade chattspel så du kommer att vara upptagen och spela bingo på ett nytt och roligare sätt med mer variation. Bertil.com är en bra bingohall på nätet och ger dig vad du skall kräva. Nu är det bara för dig att spela bingo på nätet med Bertilbingo!