– Spela Bingo på nätet –

Bet365 Bingo

När du skall börja och spela olika spel på internet så är det vissa sajter som du har hört talas om mer eller mindre. Det kan vara via tv, radio eller internet reklam. Du reflekterar inte över det förrän det är dags att börja spela till exempel bingo online. Det är så klart en trygghet att välja en plats att spela på som man känner till eller hört talas om tidigare. Men det är så klart inte allt, det gäller också så klart att platsen även har de spel som man tycker är roliga som hos Bet365 Bingo. Där finns det bingovarianter i alla dess former vilket är viktigt för att vi skall känna oss tillfreds till 100 %.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Nu finns det 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo. Den vanligaste typen som du säkert har spelat tidigare i en bingohall eller liknande är den klassiska bingo där du har 75 bollar och det står BINGO högst upp på din bingobricka. Utropen sker i form av ”Bertil 3” och under B så markerar du nummer 3. Utropen fortsätter till du eller någon annan har 5 nummer i rad och säger då BINGO! Nu kan även en eller flera få bingo samtidigt och vinna, men det finns också omgångar då spelet inte har några vinnare och en ny omgång startas. Hos Bet365 Bingo så finns det många fler varianter av bingo att välja mellan så du behöver inte sitta fast med en och samma typ av bingo. Det blir också därför roligare att spela hos Bet365 Bingo!

Det finns också gratis bingo där det inte kostar någonting att satsa, men det finns pengar att vinna och gratis bingo spelas varje dag på olika tider så det gäller att hänga med. Hos Bet365 Bingo så hittar du bingospel som Jetsetter, Safari, Deal or No Deal Bingo, Första Klass, Soldykaren, Regnskogen, Båtluffaren, Lucky Numbers Bingo, Cash Bingo, Premier Lounge, Orientexpressen, Upptäckaren och Kristallkulan. Du kommer därför att ha fullt upp hos Bet365 Bingo.

Nu så finns det även så klart dessa härliga sidospel som du kan tjäna lite enkla snabba pengar på också. Varför inte ta en skraplott på Beat the Back eller ta en Ladies Night. Slots tillhör bingo på det sättet att det alltid brukar finnas enarmade banditer, vilket är ett bra sätt att avrunda kvällen med för att ha chans på lite extra cash. Du hittar en uppsjö av olika slots hos Bet365 Bingo, men du behöver inte vänta, du kan spela snabbt och när du vill!

Bet365 Bingo ger dig möjlighet att bli medlem snabbt och sätter du in 50 kronor att spela för så får du en saftig bonus, vilket är riktiga pengar in på kontot som du kan spela för. Summan är på hela 250 kronor vilket innebär att du kommer att förvandla så lite som 50 kronor till totalt 300 kronor. Det är bara att sätta igång och börja spela på en av de största och säkraste bingohallarna som finns på nätet Bet365 Bingo.