– Spela Bingo på nätet –

Betsson Bingo

Förr i tiden så hade vissa spel en stämpel över sig att vara för olika åldrar, som med bingo. Där de var mestadels äldre som spelade, och det var inte så konstigt eftersom under den tiden så gick utvecklingen snabbt framåt och de yngre hittade nya typer av spel som de fann roligare. Idag så har bingo även blivit utvecklat på ett roligare sätt tack vare internet och de stora spelarna idag är spridda över ”alla” åldersgrupper. Att spela bingo är både roligt och ett sätt att vinna pengar på, och du har din bingobricka med normalt 75 nummer där det står BINGO högst upp. Denna typ är den klassiska varianten där utrop sker som ”Ivar 15” och då skall man markera nummer 15 under bokstaven I. När man sen har 5 nummer i rad så säger man BINGO! och har därmed vunnit omgången. Det kan bara finnas en vinnare per omgång och fick någon annan bingo före dig så förlorar alla andra, det gäller att vara först för att vinna. Men det kan vara flera som får bingo samtidigt och då vinner alla så klart.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Detta är grunden så att säga och idag med internet så har bingo utvecklas till något mer spännande. Hos Betsson Bingo så har man otroligt många varianter av bingo att välja mellan som Tivoli, Resebingo, Bingo Vegas, Berg-och-Dalbanan, Bingo Race, Tornado Bingo, Akvariet, Cirkus Bingo och Tropisk Bingo med mera. Listan kan göras oändligt lång och vad är det som skiljer varianterna åt då egentligen? Jo, det är hur du vinner. Varje bingo har sina egna regler så läs instruktionerna innan du spelar.

Betsson Bingo är stort och det kan du utnyttja genom att skapa ett konto. Du kan spela i gratisbingorummet om du inte vill sätta in pengar på ditt konto än, och det kan vara bra för att testa på hur det är att spela hos Betsson Bingo, men du kommer inte att bli besviken, det garanteras. När du är redo och gör din första insättning så får du upp till 300 kronor gratis genom att Betsson Bingo dubblar din insättning. Det är så klart ett erbjudande som du måste ta vara på.

Eftersom bingo är ett sällskapsspel så finns det även en chatt som du kan använda dig av vilket gör att spela bingo hos Betsson Bingo blir lika realistiskt som i bingohallen i staden. När du sen spelat bingo så kan du även berätta för dina vänner om bingosajten Betsson Bingo och även värva dem. På detta sätt så får du bonus och det lönar sig att vara aktiv! Precis som många andra av de större aktörerna på internet så finns det så klart även andra spel att välja på som Odds, Casino, Poker, Skraplotter och även andra spel. Vill du få en upplevelse utöver det vanliga med allt under samma tak så har du valt rätt. Betsson Bingo har alla typer av spel och deras speciella bingo sida är välinformerad och varianterna av bingospelen är roliga samt ger bra med vinster, så vad väntar du på?