– Spela Bingo på nätet –

Bingobricka

Alla typer av spel som spelas på olika platser som i landbaserade kasinon och även på internet har så klart regler hur spelet fungerar. Du måste så klart lära dig dessa regler för att kunna vara med och förstå vad spelet går ut på. Ett av del lättaste spelen att spela i en vanlig bingohall och även online på nätet är bingo. Det finns olika varianter som skiljer sig åt, men i grund och botten så är det samma regler som gäller. Du kanske tidigare har spelat bingo på TV, vilket var väldigt populärt och alla familjer satt då framför tv:n och spelade bingo. Idag så har internet tagit över och de flesta spelar bingo på nätet.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Nu finns det olika typer av bingobrickor vilket är beroende av vilken typ av bingon som du spelar, men om vi börjar med den vanligaste vilket är den klassiska bingon som spelas både via tv, i den lokala bingohallen och på nätet. Man köper en bingobricka för att vara med i spelet och normalt så har den 75 nummer i ett rutmönster, och upptill så finns också ordet BINGO. Det görs så kallade utrop vilket görs i ett högt tempo, så det gäller att hänga med. Ett utrop kan som exempel vara ”Bertil 5” och då skall man snabbt kolla under bokstaven ”B” om man har nummer 5 och sen markera det numret. Spelet fortsätter i ett snabbt tempo tills någon säger BINGO! Vilket betyder att man har vunnit omgången med att ha 5 nummer i rad på sin bingobricka. Det finns även omgångar som slutas utan vinnare.

När bingo spelas så är det i olika omgångar där man börjar med lägre vinster, men tänk på att det kan vara endast en vinnare per omgång. Internet har tagit bingon till en helt ny nivå och nu så spelar även yngre personer bingo på nätet för att det är lättåtkomligt och även roligare. Det beror på att man har flera olika varianter att välja mellan som exempelvis mönsterbingo. Denna bingobricka har ett mönster som kan vara vad som helst, men vi säger att det är ett ”X” och utropen görs precis på samma sätt som tidigare, men istället för att ha en rad markerad så skall mönstret vara fullt markerat för att du skall få BINGO!

En annan populär variant som är exakt som den klassiska bingons bingobricka är Variantbingo. Den skiljer sig åt på sättet hur du kan vinna, eftersom här kan du även ha numren i lodrätt, vågrätt eller diagonalt för att få BINGO! Detta ökar även dina chanser till vinst och gör så klart även att det blir roligare att spela. Detta är bara några exempel över skillnaderna mellan alla varianter av bingo som finns online. Det finns en uppsjö av olika typer, vilket så klart gör att du har flera att välja mellan och gör att du kommer att finna det mycket roligare. I det stora hela så är det samma sak att spela bingo online, men det är roligare och mer spännande och även bättre med den välkomstbonus som man nästan alltid får när man registrerar sig.