– Spela Bingo på nätet –

Bingon.com

Spela på internet är det nya sättet för människor att lätt komma åt alla typer av spel lätt. Deras favoritspel är bara några klick bort och många gör det för att bara komma ifrån verkligheten en kort stund och ha roligt. En del spelar på en professionell nivå där spelandet är deras inkomst. Än vilket typ som är en favorit så hör bingo till några av de mest spelande spelen och det beror på att det är lätt att lära sig och har funnits i Sverige sedan 60-talet. Idag så spelar alla bingo på nätet i alla åldrar, men det gäller att välja en plats som ger dig mycket bonus och det kan du få hos Bingon.com som även finns på svenska och med svenska kronor som valuta om man så vill.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

En av den viktigaste delen när man väljer en plats att spela på är att välkomstbonusen är hög, så att du har mycket pengar att spela för. Bingon.com ger dig chansen att efter din registrering att spela i gratis rum där du även kan vinna pengar, och i skrivande stund se är potten 2000 kronor varje dag. Det gör att du kan spela helt utan att ta några som helst risker. Det gör så klart att spänningen ökar direkt eftersom det finns pengar med i leken. När du sen vill gå vidare och göra en insättning så har Bingon.com en insättningsbonus med upp till 6000 kronor i skrivande stund. Som exempel så sätter du in 500 kronor på ditt konto så blir din bonus 1000 kronor, och då har du totalt 1500 kronor på kontot. Denna bonus ges hos Bingon.com 3 gånger med in procentsats på 200 % vilket du självklart skal ta vara på.

Bingon.com har massvis av olika varianter av spel som bingo så klart, och där finns exempelvis 90 bollars som 90 Jackpottbingo, Vårt Café, Marknaden, Godisbutiken, Trädgården, Spargrisen och Disco. 75 bollars bingo som 75 Mönster-Jackpott, 75 Variant-Jackpott, Änglar, Fruktskål. Tvilling, Salt & Peppar, Karneval, Galet Mönster och Kakmonster. Självklart så finns även andra typer av spel som spelautomater vilket också heter Slots som Making Bacon, Get Cracking och många flera så klart. Spelautomater är alltid bra för att avrunda dagen med, eftersom det handlar mest om tur, och du inte behöver vara koncentrerad, vilket är bra när mörkret faller på och du börjar känna dig trött.

Självklart så finns även casinoklassiker som Blackjack, Craps och Roulette där, vilket är många spelares favoriter. Allra helst Blackjack som är lätt att lära sig och är nätets största kortspel. Det andra populära kortspelet Poker finns även där och så klart andra utmanande spel som Monster Bucks och Kenosaurus, vilket är en rolig variant av spelet Keno. Skulle jag börja spela bingo så skulle jag välja Bingon.com eftersom de har bra bonusar och även roliga spel. Det är lätt och registrera sig helt utan att man måste sätta in egna pengar, och du kan även testa att spela gratis bingo med chans att vinna pengar.