– Spela Bingo på nätet –

Foxy Bingo

Alla som spelar olika spel på internet har olika krav på vad som sajten skall innehålla, och den största skillnaden ligger där bland åldrarna. En nybörjare som aldrig har spelat tidigare väljer en plats som är lätt, och väljer också en plats som har svenskt språkstöd med svenska kronan som valutan. Den som är yngre och har mer erfarenhet brukar kunna spela på vilken plats som helst, bara den platsen är på engelska. En bra plats att börja på är Foxy Bingo för att du får även gratis pengar när du mer medlem.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Nu har Foxybingo många varianter av bingo vilket också gör allt mycket roligare som Bingocaféet som är en 75 bollars variant. Blombuketten med 75 bollar som är en variant av mönsterbingo, vilket skiljer sig på sättet du får bingo på. Det är i detta fall ett mönster som skall fyllas i istället för en rad och du får bingo. Flera som Lyckoslanten, Kaffekoppen, 90 grader och Nattmackan finns också för dig som vill spela bingo på ett mer tillfredställande och mer enklare sätt än den vanliga bingohallen. Så klart så finns det även roliga jackpottspel att ta del av varje dag på olika tider som Rubinen, Kristallen, Safiren, Smaragden, Diamanten, Pärlan och Guldkornet. De spelas två gånger per dag förmiddag och kvällstid så var med och tjäna de stora pengarna hos Foxy Bingo.

Det är också gratis att bli medlem hos Foxybingo och det tar bara någon minut. Du år även gratis pengar att spela för, vilket är i skrivande tid 50 kronor, och väljer du att fortsätta med ditt spelande av bingo hos Foxy Bingo så får du även upp till 2000 kronor i extra bonus på din första insättning. Du kan läsa mera om detta på deras hemsida. Nu finns det även så klart så kallade sidospel som här kallas för Minispel. Dessa spel är ett perfekt avslut på en tid i bingohallen för att utöka sin lycka med mer pengar på sitt konto. Du har tillexempel olika typer av roliga skraplotter att välja mellan, och gillar du lotto spel så har du även Keno som ger sig större chanser. Vad är en bingohall utan Slots, ja ingenting, Det finns olika slotsmaskiner att välja mellan så det är bara pröva lyckan när det passar dig.

Nu finns det även bordsspel som Roulette att välja mellan, så sätt dig ner runt det lyxiga bordet och satsa på ditt favoritnummer och känn spänningen när kulan rullar runt bordet. Träffar den rätt så är det snabba pengar till dig, och en perfekt avslut på ditt besök hos Foxy Bingo. Alla spel håller hög kvalité och ger en totalupplevelse med alla typer av spel och så klart i första hand alla olika bingo varianter som gör upplevelsen till max. Det är lika lätt som ett, två tre så vad väntar du på. Sitt inte och träla längre, det tjänar du ingenting på. Men med att spela bingo hos Foxybingo med gratis pengar det kan bli stora pengar så skapa kontot nu.