– Spela Bingo på nätet –

Lyckobingo

Att finna lycka genom att spela kan vara svårt ibland, men det beror så klart på hur mycket tur man egentligen har. Därför så skall man även ibland byta spel till så kallade sidospel till exempel när man spelar bingo på nätet. Det gäller så klart att hitta den rätta platsen först och den bästa bingon och även med roliga sidospel finns hos LyckoBingo. Du har väl säkert spelat bingo som tusentals andra människor gör på internet varje dag. Har du glömt bort hur det fungerar, men du kom ihåg att du hade roligt, så skall vi friska upp dit minne lite snabbt här.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Först så har du en bingobricka och den vanligaste typen som spelas överallt är klassiska bingon. Bingobrickan har 75 nummer som även kallas för bollar i ett rutmönster. Upptill så finns texten BINGO och det görs utrop som ”Olof 74” och då så markerar du under O numret 74, så enkelt är det att spela bingo. Spelet fortsätter sen tills någon har 5 nummer i rad och säger då BINGO! och det kan vara en eller flera som vinner samtidigt. Det finns också vissa gånger då spelet inte har någon vinnare alls. Nu är detta den simplaste typen av bingo, men det finns många olika varianter att välja mellan på internet hos LyckoBingo när du vill bingo online.

Hos LyckoBingo så har du 75 bollars varianter som Bingosalongen, Discobingo, Bingoparty och Bingocaféet. Det finns även bingo med 90 bollar i olika varianter som Bingomixen, Bingoespresso, Bingobuffén och Gratis Bingo! Så du kommer att ha fullt upp med att spela bingo hos LyckoBingo! Nu så finns det så klart även sidospel som även gör att det blir lite extra krydda på moset så att säga och vi hittar tillexempel skraplotter som Bingoskrapet, Funky Monkey och Atlantis Gold. Casino Spel som Roulette, Blackjack och Poker och så klart så finns det även online Slots! Vi hittar många olika maskiner även med stora jackpottchanser som Alice In Wonderland och Bingo Slot. Alla dessa spel är så klart ett perfekt sätt att avsluta sin spelsession på internet för att se om du har lite extra lycka.

Hos LyckoBingo är det roligt att spela bingo eftersom du kommer att lära känna många nya människor med den inbyggda chattfunktionen.  Det är inte heller svårt att bli medlem, det gör du på bara några minuter. Du kommer även som ny medlem att få gratis pengar att spela bingo vilket för närvarande är hela 50 kronor. Dessa pengar kallas också för en bonus och vem kan tacka nej till gratis pengar att spela för. Du kommer att ha alla chanser att vinna och sätter du även in pengar 3 timmar efter du har blivit ny medlem hos LyckoBingo så får du även en bonus på hela 250 %, inte alls så tokigt. LyckoBingo ger dig all den bingo som du kan spela och gör det även på ett sätt så att du kan spela riskfritt. Du får gratis pengar så vad väntar du på, kom igång nu!