– Spela Bingo på nätet –

MinBingo

Under årens lopp så har människors spelvanor ändrats, och det är saker som att vi gärna sätter oss ner vid datorn och utnyttjar internets kraftfulla sajter, vilket var bara att glömma för runt 10 år sedan. Utvecklingen har gått framåt och det har även spelen i sig såsom bingo också gjort. Alla bingosajter har också olika sätt att göra det lite roligare, som att erbjuda olika varianter av bingo och även andra spel för att göra upplevelsen för dig så bra som möjligt. MinBingo är ett exempel på en sajt där man kan spela olika typer av bingo online och vi skall titta mer under luppen så att säga vad som erbjuds.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Den vanligaste typen av en bingobricka är den med 75 nummer och här finns varianter som Bingosalongen, Discobingo, Bingoparty Direkt och Bingocafeét. Det finns även så klart 90 bollars varianter som Bingomixen, Bingoespresso, Bingobuffén och Gratis Bingo där du spelar helt gratis. Nu har inte MinBingo bara bingospel på nätet utan även Spelautomater som även kallas för enarmade banditer och Slots. Klassiker som Alice In Wonderland, Atlantis Gold, Cleopatra och många fler finns med bara några klick för dig som vill avrunda dagen med några enkla drag i spaken för att fylla på ditt konto med snabba pengar.

Skraplotter är en annan del som du känner igen från din lokala spelbutik, men här i mer roliga varianter som Big Top Skraplott, Fruit Smootihe Skraplott eller exempelvis Atlantis Gold Skraplott. Det gäller att hålla koll på att Jackpott spel, som du kan enkelt hitta under fliken Jackpott Spel och direkt ha chansen att kamma hem storvinsten! Vad är spel på nätet om det inte även finns casinospel? Ja, det är frågan. Du kan så klart även ta del av Roulette, Blackjack, Poker och Video Poker hos Min Bingo. Till sist så finns det även många olika typer av Arkad Spel att välja mellan som Golden Balls, Bubbleball, Paper Scissor Stone och många fler.

Att komma igång tar inte många minuter hos MinBingo och du får även 50 kronor att spela för helt gratis, och det ger dig pengar direkt i din kassa för att testa alla de roliga spelen som finns där. Så klart så har de också en insättningsbonus som fungerar på följande sätt. Du sätter in 500 kronor och med en insättningsbonus på 100 % så blir det hela 1000 kronor att spela för, och skulle bonusen vara 200 % så blir det 1500 kronor och så vidare.

Det finns löpande erbjudanden så det kan skilja sig åt när var och hur du registrerar dig så håll ögonen öppna. Du spelar direkt via Min Bingo hemsida genom att logga in så du behöver inte ladda ner någon mjukvara för att spela vilket gör det enklare. Vid frågor så kan man även kontakta deras kundservice dygnet runt via ett 0200 nummer vilket gör det hela mycket tryggt. Så kom igång du också med att spela bingo online på ett roligare sätt med MinBingo.