– Spela Bingo på nätet –

NordicBet Bingo

Är du en av oss många svenskar som älskar att spela bingo? Bingo har genom åren spelats på oerhört många platser och har ofta använts av olika idrottsklubbar och föreningar som dragplåster vid olika typer av arrangemang. Nu för tiden kan du som bingoälskare inte enbart spela bingo på de traditionella bingohallarna, utan du har även möjlighet att spela bingo online.

Det som är så bra med bingo på nätet är att du kan spela när du vill och när det passar dig. Dagens teknik har också gjort bingospelet mycket mer underhållande och mer utmanande. För dig som endast nöjer dig med det bästa, kan vi rekommendera NordicBet Bingo. Detta är en bingohall som kan erbjuda dig som spelare det mesta.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

NordicBet Bingo erbjuder bland annat följande spännande spel:

Lucky Numbers Bingo: Kom in och prova spelet ”Lucky Numbers Bingo”. Ett 90 bollars spel med extra bonus jackpot.

Green Room: 75-bollarsbingo. Detta spel kan vara något för dig som känner att du provat allt inom bingo och nu bara nöjer dig med det bästa! Green Progressive jackpot startar på hela 50.000 kr och Green Classic ligger fast på 5.000 kr!

Red Room: Vill du spela bingo extra snabbt? Här får du ett 90-bollarsbingo som är lika spännande som roligt! Red Progressive jackpot startar på 100.000 kr och Red Classic är på 25.000 kr. Här gäller det att hålla i hatten, för här går det undan!

Yellow Room: Kolla in NordicBets 75-bollars variantbingo med Yellow Progressive jackpot och Yellow Classic Jackpot. Här kan du vara säker på att endast spela mot andra spelare från NordicBet!

Orange Room: 75-bollars variantbingo, endast för ”Very Important Players” (VIP). I detta rum hittar du Orange Progressive Jackpot samt Orange Classic, endast öppet för speciellt inbjudna spelare.