– Spela Bingo på nätet –

Spela bingo

Vilket spel är det som ”alltid” brukar finnas med på olika typer av evenemang och även på kasinon? Jo, det är så klart bingon som har varit svenska folkets favorit sedan 60-talet när den introducerades här för första gången. Många hakade så klart på trenden och det öppnades bingohallar i nästan varje ort i hela landet. Folk strömmade dit och man gick dit både för att spela bingo och för att umgås. Man spelade då den vanligaste varianten vilket är den klassiska bingon.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Att spela bingo är väldigt lätt och om vi börjar med den vanligaste varianten som som sagt är den klassiska bingon, så köper man först en bingobricka och upptill på bingobrickan så står det BINGO. Under dessa bokstäver så finns ett rutmönster med olika nummer. När omgången börjar utropas det ut ett nummer såsom: ”GUSTAV 23” och då skall du titta under bokstaven ”G” om du har siffran 23, och har du det så markerar du den med din penna. Efter första utropet så kommer det att fortsätta tills någon har 5 stycken nummer i rad. Det finns även omgångar som resulterar i att det inte finns någon vinnare, och nästa omgång startar.

Detta är den vanligaste typen av att spela bingo, men idag så finns som tur internet och när den kom i varje mans hem i början av 2000-talet, så ändrades även det svenska folkets spelvanor. Idag så behöver man inte längre gå till bingohallen för att spela bingo, utan det räcker med att starta sin dator. Det bästa är att det inte är någon skillnad att spela på internet, utan det är rentutav även roligare eftersom du har flera olika varianter av bingo att välja mellan. Så klart så finns den vanliga klassiska bingon, men också andra varianter som Variantbingo. Variantbingo påminner om den klassiska bingobrickan, men skiljer sig på så sätt att du kan vinna även diagonalt, vågrätt och lodrätt. Det ökar dina chanser till vinst så klart och det är inte så dumt. Den andra varianten som också är väldigt populär är Mönsterbingo vilket också i grunden fungerar precis på samma sätt som Variantbingo, men istället för att ha en bingobricka med 25 stycken nummer mellan 1 till 75, så har man ett mönster som kan vara en bokstav som ett ”I” eller ”L” eller något annan symbol.

Spela bingo är så klart roligare på internet eftersom det finns flera varianter att välja mellan i jämförelse med en vanlig bingohall. Åldersgruppen på internet är också yngre, och tidigare så hade bingo en stämpel att vara spelet för de äldre. Det är inte heller så konstigt eftersom de flesta som spelade i bingohallarna var äldre som hade hallen som en typ av mötesplats där de tillbringade sin tid dagtid. På andra tider så kom de som arbetade för att pröva sin lycka. Nu kan alla spela på internet istället och det är även lätt att komma igång.

En registrering tar bara några minuter och sen öppnas den nya mer spännande världen upp för dig.