– Spela Bingo på nätet –

Svenska Bingo

Sverige är ett land där många olika spel har haft en stor genomslagskraft, och vi är också snabba på att plocka upp nya saker som kommer. Det gäller allra helst inom teknik och spel, vilket har gjort Sverige till en av de största platser i världen för storspelare. Idag så är det vanligare än vad man tror att spela på internet, och nästan alla gör det, tack vare att nästan alla har internet. Problemet är alltid var man skall börja och det är därför vi skall titta på Svenska Bingo som är en svensk sajt där du kan spela ett av det mest populära spelen Bingo!

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Du behöver inte satsa så mycket pengar för att komma igång hos Svenska Bingo, det räcker med bara 100 kronor för att du skall kunna ta del av en bonus på hela 250 kronor som du får gratis. Det handlar om en bonus och 100 kronor är ingenting när du spelar, och det brukar du lätt kunna spela med på till exempel bingohallen. Här får du 250 kronor gratis vilket blir hela 350 kronor! När det gäller spelen så finns det många olika bingovarianter att välja på som Top-5, Se sluga fem, Jämn bara och Favorit-fem.

Alla bingospel bygger på den klassiska bingon i grunden som går ut på att du har en bingobricka med 75 nummer (det finns också 90 bollars varianter) med bokstäverna BINGO högst upp. När spelet startas så görs det så kallade utrop som exempelvis kan vara ”Olof 74” och då under bokstaven O så skall du markera 74. Utropen kommer att fortsätta tills någon av spelarna får BINGO genom att ha 5 nummer i rad på något sätt, detta kan variera mellan de olika bingospelen. Nu kan flera vinna samtidigt eller så kan en omgång också passera utan att det finns vinnare. En ny omgång startas helt enkelt.

På detta sätt så har du grunderna i bingo, men nu finns det även andra spel än bingo att välja på hos Svenska Bingo och det sidospel som Slots, Roulette, Ladies Leasure och många fler. Genom att bli medlem som bara kommer att ta upp några minuter från dig så öppnas dörrarna upp helt för dig och du kan spela och testa hur du vill. Så ta vara på chansen och spela bingo på dina egna villkor, det är just det som det handlar om på internet, du bestämmer när, var och hur du vill spela och det är enkelt och roligt!

Vad är inte bättre än att avrunda några bingorundor med att spela på lite slots? Du behöver så klart inte satsa mycket, men det kan ge dig ett snabbt tillskott i din kassa. Eller varför inte ta en skraplott som du även finns hos Svenska Bingo för att avsluta dagens spelande med lite extra spänning. Svenska Bingo gör det enkelt för dig att komma igång snabbt med ditt spelande av bingo online, så ta vara på chansen och sätt en endast 100 kronor och du får 250 kronor gratis, vilket blir mycket att spela gratis bingo för!