– Spela Bingo på nätet –

Trendybingo

Det kan vara riktigt svårt att gå ut på nätet för att hitta de saker som vi söker, och då menar vi på ett riktigt sätt. Precis som om du skall handla varor så kräver det att du söker dig fram till att du hittar rätt produkt som du är ute efter. Det fungerar precis på samma sätt med olika typer av spel, där det också gäller att hitta det rätta platsen som ger dig bra bonus och även spelen som du gillar. Det skall också vara tryggt och även roligt, för varför annars spelar man? Ha roligt och vinna pengar är var det handlar om och på köpet så får man adrenalinkicken. Idag så finns bingo på internet och det är samma typ av bingo som spelas i den lokala bingohallen, men med mer variation och vi skall titta just på detta hos Trendybingo.

Följande bingohallar erbjuder bra villkor och rekommenderas av oss:

Bingosida Vårt betyg Insättningsbonus Till spel!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Trendybingo är en typisk onlinebingohall som ger det du bör kräva av att spela bingo online. Först så ger de dig gratis pengar att spela för, som är hela 100 svenska kronor. De ger dig också en chans att sätta in pengar på ditt konto och utnyttja en insättningsbonus som är på hela 200 % och det innebär att sätter du in 100 kronor så har du hela 300 kronor på kontot. Det är så klart gratis att bli medlem hos Trendybingo så du riskerar ingenting utom att inte vinna pengar, vilket du dessutom fick gratis!

Om du vet lite om att spela bingo så vet du att man har en bingobricka i de vanligaste fallen med 75 nummer och det står BINGO högst upp. Utropen sker som ”Bertil 4” och då skall du markera under bokstaven B nummer 4. Spelet fortsätter tills du eller någon annan har fått 5 nummer i en rad och då säger BINGO! Det finns så klart också omgångar som blir utan vinnare, och en ny omgång startas. Denna typ av bingo är den klassiska bingon och den mest vanligaste. Nu finns det många andra roligare varianter eftersom med internet så har bingon utvecklas. Hos Trendybingo så hittar vi typer som Evening Fun, BIG JP60, Great Times och Trippeln i 75 bollars varianter, 90 bollars som Bingo Night finns också.

Nu är det mestadels bingo som vi är ute efter, men det finns många andra sidospel som du kan avrunda med när du vill pröva din lycka. Då talar vi om casinospel som Slotsmaskiner vilket är ett perfekt avslut på en omgång där man drar enkelt i spaken och väntar på jackpotten!  Trendybingo är för den som älskar bingo och med en fet bonus när man registrerar sig och även en insättningsbonus som är hög första gången så är det valet klart. Du har hittat rätt och kan ta del av ett Community där du kan ta kontakt med andra spelare på sajten för bingo är ett sällskapsspel och vad är inte bättre än att dela med sig av sina erfarenheter. Lycka till och välkommen till en trendigare bingo!